Vår nya kreativa affärsutvecklare

Vi inleder december med att presentera Joakim Karlsson som ny kreativ affärsutvecklare. Han kommer senast från Esatto där han bland annat varit Creative Director.

Joakim Karlsson

“När den här möjligheten dök upp kändes det helt rätt. Det är ett väldigt kompetent företag med härliga människor och intressanta kunduppdrag. Jag hoppas kunna bidra med nya vinklar och en hållbar tillväxtresa”, säger Joakim.

”De senaste 20 åren har jag arbetat med det mesta inom såväl marknadsföring, kommunikation som design, men även med affärsutveckling och hjälpt kunder att orientera sig in i framtiden. Att utmana befintliga sanningar är något som intresserar mig, hitta nya vägar som ger både resultat och stöttar såväl kunder som kollegor i deras utveckling. Jag ser verkligen fram emot att få lära av Connections stabila arbetsprocess och vara en del i bolagets utveckling”, fortsätter han.

”Det känns härligt att ha Joakim på plats på den här för oss viktiga rollen. Vi ser fram emot ett spännande och växande 2024 där vi kommer hjälpas åt att tillsammans utveckla vårt varumärke, våra affärer och våra anställda”, säger Susanne Larsson Byström, vd på Swedish Connection.

Vill du veta mer om oss och vår resa framåt? Kontakta Susanne på susanne.bystrom@connection.se så berättar hon mer.