Om Connection

Ett kvalitetsföretag med expertis inom hela systemutvecklingskedjan. Vi älskar det vi gör och vi gör det riktigt bra.

Vi kan systemutveckling! Hos oss på Swedish Connection finns expertis inom hela systemutvecklingskedjan, från idé till förvaltning. Till detta kommer ett nätverk av partners och leverantörer som tillsammans bidrar till att vi kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Vi fokuserar på utveckling och förvaltning av våra kunders systemlösningar där vi gärna tar ett helhetsansvar. 

Swedish Connections kompetens och erfarenhet förbättrar konkurrenskraft och effektivitet för våra kunder inom industri, handel och förvaltning. Vi har arbetat med Internetbaserade system sedan 1994 och har fokuserat på att bygga ett kvalitetsföretag med erfarna medarbetare. Vi är idag ca 20 anställda och vi växer stadigt.

Swedish Connection har sitt kontor i Sundsvall.  

Suit Upday

Lagom är inte trist

Vi är tillräckligt stora för komplexa organisationer och uppdrag och samtidigt är ingen kund för liten för att vi inte ska ge vårt fulla fokus och engagemang. Vi är rätt partner för att hantera exempelvis Transportstyrelsens kritiska system och vi hjälper lokala "bageriet runt hörnet" med hela sin IT-miljö och webb. Man kan säga att vi är precis lagom.

Smarta paket

Drygt 20 år i branschen har gett oss massor av erfarenhet. Vi vet vad som optimerar både nyutvecklingsprojekt och löpande förvaltning, vad man bör lägga extra fokus på och hur man ska gå tillväga för att få precis den lösning som behövs. Våra smarta paket gällande webbutveckling och förvaltning ger dig kostnadskontroll, trygghet, effektivitet och mesta möjliga nytta av din investering. 

Suit Upday3