Vi har plats för dig!

Uppdragen rullar in, det går bra nu.

Vi har startat upp flera nya projekt och vi behöver din hjälp att leverera de allra bästa systemlösningarna till våra kunder.

Vi ger dig fantastiska kollegor som älskar sitt jobb, finfina förmåner, fritt utrymme att utvecklas och Sundsvalls kanske snyggaste kontor. Du ger oss ditt engagemang och ditt brinnande intresse.

Hos oss på Connection jobbar du inhouse i projekt där vi har ansvar för hela leveransen, från idé till färdigt system. Här jobbar vi tillsammans. Tillsammans med våra Connectionkollegor och tillsammans med våra kunder, för det är då allting blir så bra. 

Låt oss säga att du har jobbat något år med systemutveckling och känner att du vill ta ett större ansvar, lära dig mer och vara en viktig kugge på en lite mindre arbetsplats. Du kanske har jobbat som konsult men tröttnat på att sitta som resurs ute hos kund. Nu vill du ta hoppsasteg till jobbet, arbeta inhouse i team med dina Connectionkollegor, träna lunchyoga på kontoret, jobba från utlandet en vecka varje höst och verkligen uppmärksamma Suit-up Day. Ja, stämmer det här in på dig så tycker jag att du ska höra av dig.

Det ska vara roligt att gå till jobbet. Vi har plats för dig, hoppa på tåget!

IMG 6512

Kontakta mig så bokar vi en träff!

Susanne Larsson Byström, vd
susanne.bystrom@connection.se
070-535 75 22