Swedish Connection AB har nya ägare

Swedish Connection får nya ägare efter 25 år. Köparna finns redan i bolaget sen sju år och affären kommer även fortsättningsvis vara densamma, med inriktning på helhetsåtaganden och kvalitet i fokus. En lösning som både de nya och gamla ägarna är mycket nöjda med.

Efter drygt 25 år är Sundsvallsföretaget Swedish Connection AB sålt men bolaget kommer finnas kvar med sin lokala förankring och drivas vidare i samma hjärtliga anda som tidigare. De nya ägarna är väl insatta i verksamheten och har arbetat på företaget sedan 2013 och de betonar vikten av samarbete och goda kundrelationer för att lyckas i längden.

Niklas Lord, Pontus Johansson, Magnus Krantz, Mattias Larsson och Susanne Larsson Byström äger nu det anrika bolaget och de ska tillsammans med resten av personalen fortsätta driva verksamheten med fokus på helhetsåtaganden och systemförvaltning, ofta på distans.  

”Det känns väldigt roligt att få ta över det här och fortsätta bygga vidare på det vi varit med och skapat” säger Pontus Johansson. ”Vi har sunda affärer, stort medarbetaransvar och framförallt så har vi roligt på jobbet.”

”Vi ska fokusera på givande och intressanta affärer där vi har helhetsansvaret för systemleveransen” fortsätter Mattias Larsson. ”Det har varit vår huvudaffär hela tiden och ger oss ett stort ansvar för kvaliteten i våra kunders lösningar. Att få fortsätta förvalta det här är något som vi verkligen brinner för.”

Sune Sundell, tidigare ägare och styrelseordförande är väldigt glad över att företaget fortsätter i samma anda: ”När Swedish Connection grundades för drygt 25 år sedan var vi pionjärer inom internetteknik. Målet med verksamheten har alltid varit att, med stor frihet för medarbetarna, utveckla teknik med fokus på innovation, användarnytta och kvalitet, i det lilla företaget. Det är därför vi med stor tillfredsställelse och glädje nu överlåter verksamheten till en grupp medarbetare som vi är övertygade kommer att föra traditionen vidare.”

Nya Agare 02

Glada och stolta ägare till Swedish Connection AB. Från vänster Magnus Krantz, Pontus Johansson, Mattias Larsson, Susanne Larsson Byström och Niklas Lord.