Ricoh och Swedish Connection i samarbete

17 april 2014

Ricoh och Swedish Connection ingår samarbete i Sundsvallsregionen

Två IT-leverantörer med lösningar som kompletterar varandra perfekt, där Ricoh har gedigen erfarenhet och kompetens inom IT-drift och IT-infrastruktur, framförallt inom SMB-segmentet och Swedish Connection har lång erfarenhet och mycket hög kompetens inom systemutveckling med fokus på applikationssidan.

”Samarbetet med Swedish Connection innebär att vi kan ta ytterligare ett steg som helhetsleverantör för våra kunder”, säger Håkan Wiklund, försäljningsansvarig för Ricohs kontor i Sundsvall. ”Vi ser i dagens samhälle ett ökat behov av e-tjänster, relevant och kvalitativt innehåll för digitala plattformar och kanaler. Vi kan nu i och med samarbetet med Swedish Connection erbjuda våra kunder lösningar och tjänster kring just detta”.

Ricoh Sverige AB är ett ledande företag inom dokument- och informationshantering. Bolaget erbjuder heltäckande lösningar för kunders IT-miljöer med ett brett utbud av utrustning, mjukvaror, tjänster och konsultverksamhet. Bolaget har specialiserad expertis inom bland annat IT-tjänster samt utskriftshantering för kontor och produktion. Ricoh Sverige har cirka 650 anställda i en rikstäckande organisation med verksamhet på 21 orter och representation på ytterligare 9 med Ricoh IT-Partner. Ricoh Sveriges totala försäljning uppgår till cirka 1 500 miljoner SEK.

”Vi har redan ett väl fungerande samarbete och flera nya intressanta kunder finns på listan” säger Susanne Byström, konsultchef på Swedish Connection. ”Bra personliga relationer, goda referenser och som sagt en tjänsteportfölj där bolagen kompletterar varandra gör att vi tillsammans kan erbjuda fler kunder vad de behöver. Allt ifrån IT-driftslösningar, dokumenthantering och telefonilösningar till systemutvecklings- och webbtjänster”.


För ytterligare information, kontakta:

Ricoh Sverige AB
Håkan Wiklund
Försäljningschef
Tel: 08-734 33 00
E-post: hakan.wiklund@ricoh.se
www.ricoh.se

Swedish Connection AB
Susanne Byström
Konsultchef
Tel: 070-535 75 22
E-post: susanne.bystrom@connection.se
www.connection.se