OEC 2014

5 november 2014

Vi gör det igen - One Evening Charity 2014 och vi passar på att fylla år samma kväll!!

Nu närmar sig årets upplaga av OEC - One Evening Charity. En festkväll där vi tillsammans med kunder, sponsorer och kollegor i branschen samlar in pengar till välgörenhet. I år passar vi även på att fira att Swedish Connection fyller 20 år så det blir lite extra festligt. Mat, mingel, auktion samt underhållning av coverbandet ad/hd.

Fredag 7 november kl. 18.00 slår vi upp portarna till våra lokaler på Skönsbergsvägen 3. Entré 60 kr inklusive välkomstdrink och buffé.

Anmälan görs på oec@connection.se.

Varmt välkommen!

OEC

En succé från tidigare år där vi tillsammans med kunder och kollegor i branschen samlar in pengar till välgörenhet. Ifjol fick vi under den här kvällen in nästan 20 000 kronor.

Vi har under året på olika sätt samlat in pengar internt på kontoret och höjdpunkten för OEC är denna kväll som hålls i november varje år. 2013 skulle intäkterna gå till Rädda Barnen och BRIS men efter katastrofen på Fiippinerna ändrade vi beslutet och lämnade de insamlade beloppet till de behövande i katastrofområdet där istället. I år tar vi upp tråden och skänker hela behållningen till Rädda Barnen och BRIS. 

Auktionen

Vi tar gärna emot bidrag till auktionen. Allt är välkommet, i alla prisklasser. Ställer man upp som sponsor finns logotypen med här på sidan och ni har möjlighet att få en egen "monter", roll-up eller på annat sätt synas och marknadsföra er i lokalerna under kvällen. Kontakta oss om du har funderingar eller vill skänka något så tar vi fram den lösning som passar er bäst. 

Hoppas du har möjlighet att delta på ett eller annat sätt. Tillsammans gör vi något riktigt bra den här kvällen!!

Saker som ropas ut på auktionen kommer löpande visas på vår FB-sida www.facebook.com/swedconn


Sponsorer OEC 2014 (listan fylls på allt eftersom):

AD&HD
Servanet
Dragons
Ricoh
Siw Maria
Chris Rehab
NoBullsh!t
Grolls
Wayne's Coffee
Wått & Tårrt
NKV
Hemtex