Ny vd

Susanne Larsson Byström är ny vd på Swedish Connection.

Susanne Larsson Byström har den 1 juli i år utsetts till vd på Swedish Connection AB. Susanne är inte ny på jobbet utan har sedan 2013 varit bolagets sälj- och konsultchef.

Swedish Connection levererar helhetslösningar, systemförvaltning samt expertkonsulter och gör det tryggt och enkelt. Bolaget är tillräckligt stort för komplexa organisationer men fortfarande inte större än att kunna erbjuda fullt fokus till mindre kunder. 

Sune Sundell, styrelseordförande i bolaget, säger så här: "Det här känns väldigt bra. Susanne har fått Connection att växa från ett välrenommerat och kompetent kompisgäng till ett välrenommerat och kompetent företag med en bred och nöjd kundstock." 

Sundsvallsbaserade Connection fyller 23 år nu i höst vilket borgar för både passion och kvalitet. 

"Det här är verkligen spännande och jag är glad över förtroendet" säger Susanne. "Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla bolaget i min nya roll, tillsammans med mina fantastiska kollegor. Allt hänger ihop, gillar man sitt jobb blir resultatet bra och nöjda medarbetare som utvecklas ger även nöjda kunder. 

Det är med lite extra stolthet jag får fortsätta förvalta ett så anrikt bolag, det bevisar att vi gör något bra samtidigt som det ställer höga krav för framtiden."

Susanne vd

För mer information kontakta:

Sune Sundell, styrelseordförande

sune.sundell@connectiongroup.se
070-535 17 30

eller

Susanne Larsson Byström, vd

susanne.bystrom@connection.se
070-535 75 22