Ny kund - Östhammars kommun

Vi har tecknat avtal med Östhammars kommun för förvaltning och utveckling av deras externa och interna webbplatser.

Vi är nu Östhammars kommuns IT-leverantör för förvaltning och utveckling av externa och interna webbplatser!  ”Jätteroligt att vi fått förtroendet” säger Susanne Larsson Byström, vd på Swedish Connection. ”Det här är precis den typen av uppdrag vi vill ha. Helhetsåtagande med stort ansvar för leveransen. Vi har verkligen världens bästa personal för det här! Arbetet är under uppstart och nu ser vi fram emot att få sätta oss in i deras verksamhet och på allra bästa sätt hjälpa Östhammars kommun att utveckla sina webbplatser.”

Östhammars kommun ligger i Roslagen, med storslagen natur och havet som närmsta granne. Kustlinjen är 4 000 kilometer och här finns omkring 1 000 öar, mer än 5 000 fritidshus och en rik kulturbygd med flera välbevarade Vallonbruk och herrgårdar. På 1800-talet blomstrade Östhammar som bad- och semesterort. Idag är den gemytliga stadskärnan med sina lummiga trädgårdar centraltort i Östhammars kommun.

Totalt bor det ca 22 000 invånare i kommunen. Det finns 5 tätorter där folkmängden överstiger 1 500 personer; Östhammar, Gimo, Alunda, Österbybruk och Öregrund.

Vill du veta mer om samarbetet är du välkommen att kontakta oss. 

Susanne Larsson Byström, vd Swedish Connection
susanne.bystrom@connection.se
070-535 75 22

Lucia Bender, kommunikationschef Östhammars kommun
lucia.bender@osthammar.se
0730-881 682

 

Osthammar En Del Av Roslagen