Ny kund, ny affär

Sunne kommun tecknar avtal med oss för vidareutveckling och förvaltning av sina webbplatser.

Ny kund och ny affär. Sunne kommun valde oss som ny leverantör för utveckling, support och förvaltning av externa webbplatsen sunne.se samt kommunens intranät. 

"Vi ser verkligen fram emot att få jobba med Connection" säger Kathrin Ramström, webbansvarig på Sunne kommun. "Det känns som en bra mix där både vi och Connection är tighta team som är vana att arbeta tillsammans med snabba resultat. Våra webbplatser är våra viktigaste kanaler mot medborgarna och för oss medarbetare" fortsätter Kathrin. "Proaktivitet och ständiga förbättringar är något vi värderar högt." 

"Vi är väldigt glada för den här affären" säger Susanne Larsson Byström. "Sunne kommun har höga krav på kontinuerlig utveckling och att deras leverantör förstår verksamhetens behov och önskemål, något som vi gärna och med stor framgång arbetar med. Vi ser mycket fram emot samarbetet."

I Sunne i Värmland finns en sällsynt idérikedom och drivkraft som gör platsen till en av de mest företagsamma i hela Sverige. Sunne är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt.

Sunne Logo Turkos

För mer information är du välkommen att kontakta

Kathrin Ramström, webbansvarig Sunne kommun
kathrin.ramstrom@sunne.se
070-190 68 65

Susanne Larsson Byström, vd Swedish Connection
susanne.bystrom@connection.se
070-535 75 22