Academy

19 oktober 2016

Vi söker fler blivande IT-proffs. Kanske är du rätt person?

Har du logiken, ambitionen och personligheten som stämmer? Ja då kan du efter Academic Works utbildning Academy få tillvidareanställning hos oss. Vi behöver nämligen fler duktiga systemutvecklare till våra inhouseprojekt.

I februari startar intensivutbildningen och efter 12 veckor kan du börja din nya IT-karriär här på Connection.  

Nicklas började hos oss ifjol höst efter att ha klarat sin examen från Academy och så här säger han: 

"Academy var för mig en perfekt väg in i IT-branschen. Jag hade provat på en del programmering innan men inte tillräckligt för att kunna få en renodlad systemutvecklingstjänst. Under Academy-utbildningen fick jag chansen att lära mig väldigt mycket under kort tid och fick också hjälp in i branschen genom ett uppdrag hos Swedish Connection.

Nu har jag varit hos Swedish Connection i ca ett år och skrev igår på kontrakt för tillsvidareanställning här.

Swedish Connection är ett perfekt ställe för att starta sin karriär som systemutvecklare. Jag har från första dagen haft eget ansvar i lagom takt och fått utmärkt hjälp och stöd från kollegorna som sitter bredvid.

Det är ett skönt ”lagom” stort gäng med lättsam stämning och fina lokaler. Under året som gått så har det arrangerats en mängd aktiviteter som gjort det lätt att komma in i gänget, bland annat jul- och sommarfest, AW:s, helg i Vemdalen och en vecka i Kroatien. Arbetsmässigt har största fokus legat på C# .NET, men jag har även fått lösa problem i VBScript, PHP och MySQL i mindre förvaltningsprojekt."

 Nicklas Academy

Nicklas Hillgren, IT-konsult på Swedish Connection

Läs mer om Academy och gör de första testerna redan idag på academicwork.se

Hoppas vi ses!

Har du funderingar är du mer än välkommen att höra av dig. 

Susanne Byström, konsultchef
Telefon: 070-535 75 22
E-post: susanne.bystrom@connection.se