Accidens kommunikation blir en del av Swedish Connection

Vi tror på en framtid där en rejäl dos nyfikenhet blandat med oliktänkande och tvärfunktionella kompetenser är en bra förutsättning för att kunna lösa framtidens utmaningar. Tillsammans blir inte bara vårt erbjudande större utan det stärker också vårt varumärke och förbättrar vår digitala kommunikation.

”Detta är en oerhört rolig pusselbit som vi adderar till vårt lagbygge. Att få Peter och Lina ombord känns fantastiskt både utifrån de personer de är och den kompetens de bidrar med. Det adderar stort mervärde för både våra kunder och oss själva” säger Susanne Larsson Byström, vd på Swedish Connection.

”Att bli en del av något större och en mer digital miljö känns som ett naturligt steg för oss. Ett steg som också hjälper våra kunder att få en kompis som kan stödja dem i flera av sina utmaningar. Riktigt roligt att få bli en del av det här laget” säger Peter Hugozon, ägare av Accidens Kommunikation.

Swedish Connection har funnits sedan 1994 här i Sundsvall och nu när vi integreras blir vi 15 kollegor. Peter och Lina har flyttat in hos oss under takåsarna på Storgatan mitt i stenstan och vi är redan igång med några gemensamma leveranser.

Vi är en liten digitalbyrå med stor kapacitet. Ett tajt och familjärt gäng som snabbt och lätt kan lösa såväl stora som små utmaningar. Vi tror att hemmet, vårt kontor, är en viktigt kreativ plats och den miljö vi har där stödjer oss i vår utveckling. Tekniken är vår grundaffär men nyfikenheten för digital kommunikation, affärsutveckling och innovation tror vi är de stora pusselbitarna för att möta framtiden.

Vill du veta mer om oss och vår resa framåt? Kontakta Susanne på susanne.bystrom@connection.se så berättar hon mer.